IMG-20210813-WA0046

Vertel eens….

Heb jij een fijne vakantie genoten? En geniet je nog na? Wat vertel je over de vakantie, is er een daarvoor en daarna? Of zit je alweer volop in het ritme en vliegen de dagen zo voorbij dat je aan het einde dag terugverlangt naar dat vakantiegevoel. Wij mochten genieten van twee weken vakantie in Luxemburg. Heerlijk die rust, meer tijd voor elkaar, genieten van een andere omgeving, de cultuur en de prachtige natuur. Inmiddels zitten we met ons gezin alweer drie weken in het ritme van werk, school & sport. En gelukkig er is een daarvoor & daarna.

Mijn verhaal / Gods verhaal

Voor de vakantie werd mijn werktijd gevuld met het uitwerken van nieuwe opdrachten en het schrijven aan mijn tweede boek. Wederom een bijzonder proces dat zijn weg vond te midden van een gezinsleven met gezegende drukte. Het was als een rollercoaster live; “but I know You will be there” zoals Daney Vera zingt. Wederom mocht ik tijdens het schrijfproces groeien in het vertrouwen op God. Ik vond mijn antwoorden in de natuur, als dichtbij de Schepper. En Gods Woord en de uitspraken van Jezus keerden nimmer ledig terug. Stap voor stap schreef ik zo mijn tweede wandeldagboek Levend Woord 2Go. Een boek om mee op pad te gaan, te genieten van de schepping en door Jezus het levende woord rust te vinden en opgebouwd te worden om zo gesterkt de dag, het leven tegemoet te gaan. 

Levend Woord 2Go is brandstof voor de geest. Het biedt woorden die opbouwen, bemoedigen, troost bieden en je de weg wijzen in het leven. Neem die woorden bijvoorbeeld mee in de natuur en verwonder je over Gods schepping. Maak eens een praatje met de Schepper en vertel Hem gerust van je zorgen, je moeiten, je vragen maar ook waarvan je geniet en waarvoor je dankbaar bent. Want er is een God die hoort, die je kunt leren kennen door zijn zoon Jezus, het levende Woord. Levend Woord 2Go – wandelen met de Schepper komt uit op 16 oktober a.s. Je kunt hem alvast bestellen via https://goboom.nl/shop/. Het boek wordt dan na 16 oktober zo spoedig mogelijk naar je toegestuurd.

Jouw verhaal 

Maar hoe was jouw vakantie? En geniet je nog na? En is er een daarvoor en daarna? GoBoom nodigt je graag uit om het komende seizoen / jaar de natuur in te gaan, ervan te genieten maar ook om “jouw verhaal” erin te ontdekken. Van dat wat jouw hart beleeft en beweegt. De producten en diensten van GoBoom helpen je graag om o.a. “op verhaal te komen”, dichtbij de Schepper. Lees er meer over op deze website.

Uw woord is een lamp voor mijn voet en een licht op mijn pad (Psalm 119:105)

Deel of like dit bericht