RELOAD & REJOICE

Reload & Rejoice

RELOAD

Reload, herladen, ik doe het graag door creativiteit en door in de natuur te zijn.  Het ontspant en brengt mij tot rust. En in die rust voeg ik Gods woorden toe om een weg te vinden in de onrust van deze tijd maar ook in mijn eigen omstandigheid.

Zo ging ik halverwege januari wandelend op pad.

Ik was mijn zorgen even helemaal zat.

Hoe moest het nu verder?

Mijn hart sprak tot Jezus de Goede herder.

Ik zong Hem een loflied toe, En vroeg: ‘Heer wat wilt U wat ik doe’

De woorden ‘Licht, Liefde, Rust, Herstel en Nieuw’ verschenen opnieuw in mijn hart.

Dat was voor RELOAD & REJOICE de start.

En toch sloeg de twijfel toe

Want Heer ik ben zwak en moe.

Ik wandelde verder…

En vond een teken van Jezus mijn herder.

Plots viel mijn oog op een briefje langs de weg.

De Heer sprak, luister toch naar wat Ik zeg:

Er stond ‘de Heer is waarlijk opgestaan’

Toen wist ik , ik moet ervoor gaan’

Er vormde zich een Paaswandeling en prachtig Stille Zaterdag event.

En ik wist: God is nabij, Hij is het die mij door en door kent.

REJOICE

Filippenzen 4:4-7 verteld: Verblijd u altijd in de Here; ik zeg het opnieuw; verblijd u.

Uw welwillendheid zij alle mensen bekend. De Heere is nabij.

Wees in geen ding bezorgd, maar laat uw verlangens in alles,

Door bidden en smeken, met dankzegging, bekend worden bij God;

En de vrede van God, die alle begrip te boven gaat,

Zal harten en uw gedachten bewaken in Christus Jezus.

Dankbaar kijk ik terug op de afgelopen 3 bewogen maanden en dan zeg ook ik ‘De Heer is nabij’.  Probeer het maar, leg in de stilte, in een wandeling, al je moeiten en bekommernissen neer bij de Heer. Ook jouw leven is in goede handen bij God. Vind je dat moeilijk? Denk dan eens na over wie God is, lees van Zijn Zoon Jezus en ontdek wie Zijn Vader God is. Lees bijv. Psalm 139; En ontdek dat Zijn hand nimmer  loslaat wat het eens begon. En schrijf iedere dag 3 dankpunten op tot eer en vreugde van God en voor jouw hart. 

De komende 3 maanden zullen voor Goboom opnieuw in het teken staan van Reload & Rejoice maar dan samen (wandelend) onderweg naar het Pinksterfeest. Want er is een God die hoort, verhoort en van zich laat horen. Wandel je mee! Ontdek in de webshop welke materialen bij jou passen. Houd de socials in de gaten voor de nieuwe (wandel) activiteiten van GoBoom. 

Deel of like dit bericht