Perspectief van de Hoop

Sterk worden als een boom in jouw omstandigheden. Daarin biedt Goboom events aan voor kinderen, jongeren en ouders. Maar ook om samen te beleven, om generaties met elkaar te verbinden.
Groeien, sterk worden als een boom in jouw omstandigheden
Met ouder & kind events willen we een stukje tijd aan u schenken. Tijd om samen te genieten maar ook tijd om als kind ruimte te krijgen om te groeien. Een creatief verpakt moment om even jezelf te zijn maar ook in relatie tot elkaar. Puur door te geven wat jou hart beleeft en beweegt.

Daar wil GoBoom ruimte voor geven… om puur, ongedwongen, eerlijk en oprecht een boodschap vanuit Gods Woord door te geven. Door samen het Woord te beleven in het nu, creatief verpakt, en zo dat het de ruimte krijgt om harten te raken. Zodat leegte wordt gevuld, Zijn liefde wonden kan genezen en we genieten van wat God ons wil geven.

 

Goboomen…

Goboomen is een maandelijks event waarbij kinderen aan de slag gaan met een thema. Deze momenten worden creatief ingevuld en maken veelal gebruik van de natuur en de vrucht daarvan in materialen. Het zelf ontdekken staat hierbij voorop.
De events zijn seizoensgebonden en worden ook aangeboden rondom feestdagen.
Een voorbeeld hiervan is moederdag. Creatief aan de slag want immers als je veel van iemand houdt, geef je het mooiste wat je hebt… “een unieke creatie van jou voor je moeder”

 

Mamma  M  &  I  moment

 Een moment van puur geluk; TIJD  samen beleven, als ouder & kind…
Creatief en op een eigentijdse manier Gods Woord samen beleven in horen, zien en voelen.
Een ontdekkingsreis naar elkaar. Groeien in relatie tot elkaar door Gods Woord.
Zie portfolio : flyer en foto’s mama me & I moment Veenklooster
Laat je hart glimlachten door een moment samen met je kind ; Geluk.

 

Me  Myself  &  I moment

Een moment samen met vriendinnen om van te genieten te beleven “hoe kleurrijk jij bent”
Inspirerende avonden/ momenten voor tienermeiden (11-15 j).
Me Myself & I wil je uitdagen om jouw wereld te kleuren.
Welke kleding draag jij het liefst… kijk je stiekem naar wat de ander draagt? Of kies je je eigen kleur.
Ook jij mag je uniek kleur tonen, want deze zal de wereld pas echt mooier maken.
Ken je de uitspraak: “echte schoonheid zit van  binnen”…

Niet door mooi kleren, de juiste make-up of sieraden kleur je de wereld maar door bijvoorbeeld de schittering in je ogen of je natuurlijke glimlach. Zo maak je de mooiste indruk naar je omgeving.
Bij Me Myself & I ga je op een te gekke manier met jezelf aan de slag.
Wat beleef jij op een dag…welke gedachten komen bij jou langs…
Wat vind jij van jezelf? Ontdek wat jij belangrijk vindt in jouw leven…
Aan iedere avond wordt een creatieve opdracht toegevoegd. Deze “By Myself” varieert van een cool notitieboek, moodboard tot aan een leuke slinger of sieraad maken.

 

Vrouw & Identiteit

https://www.youtube.com/channel/UCNve-14eDYmXTY1zNYh90bg 

In een ochtend of avond biedt GoBoom een moment van tijd. Om als vrouw even stil te staan in jou wereld; te ontdekken wat jou hart beweegt en nodig heeft. De onderwerpen zijn een feest van herkenning en dagen uit om vrucht te dragen binnen jouw omstandigheden en leefomgeving.
Een buitengewone beleving door het onderwerp te verbinden aan een verrassende locatie, passievol uitgewerkt en creatief vormgegeven. GoBoom werkt graag samen met andere initiatieven gericht op de vrouw. Zij biedt creatief vormgegeven workshops gericht op het thema. Welke aansluiten bij de missie van GoBoom “het perspectief van Hoop” te bieden.