Creatieve workshops voor iedereen.

Maandelijks gezellig samen creatief bezig zijn.
Of je nu gevorderd bent of je staat aan het begin… ontdek het samen met anderen.
Laat jezelf verrassen door je eigen creatie, ontdek wat je in je hebt, verwonder je slechts en creëer meer en meer.

 

Inspiratiehuis Goheart:

Creatieve workshops voor iedereen.
Maandelijks gezellig samen creatief bezig zijn. Met dat wat de natuur schenkt,
met dat wat actueel is en met dat wat in jou is.

 

Creatief dagboekschrijven

Home is where you’re heart is… lezen we veelvuldig op hartjes en bordjes. In een workshop creatief dagboekschrijven kom je even thuis bij je hart. Je zult er niet leren om mooi of goed te schrijven… Maar over wat jou bezighoudt en over wat voor jou belangrijk is.  Het geeft je bewustwording waarom je leeft, je komt een stukje dichter bij jezelf… Binnen de workshop krijg je creatieve (schrijf)opdrachten aangereikt die je daarbij helpen. Eerlijk en puur te schrijven, geluk te ervaren door jezelf te vinden.

Benodigdheden:

Een stukje van jouw tijd…
Kom zoals je bent…
Inclusief koffie, thee met wat lekkers, dagboekschrift en pen.

 

Schilderen vanuit de Psalmen

De psalmen, weerspiegeling van de ziel, voedend in alle omstandigheden.

Binnen een workshop schilderen vanuit de psalmen ontvang je op doek “een weerspiegeling van jouw ziel” door jezelf uniek gecreëerd. Van niks met schilderen hebben tot gevorderd deze workshop biedt je altijd een ontmoeting met jezelf. Door de psalm maar ook door de ander. Wat hij of zij creëert en daarbij motiveert.

Uit persoonlijke ervaringen mocht ik verwonderd ontdekken hoe graag de psalmen willen spreken in de wereld van nu.

De workshop is een een avond –of middagvullend programma welke zijn uitwerking niet zal missen.

 

Walk&Talk

Waarover verwondert u zich nog…

In walk&talk momenten voor de vrouw gaan we ons verwonderen over wat we horen zien en voelen. Samen op pad met een groepje vrouwen, al wandelend delen wat je hart beweegt, of soms eens even helemaal stil zijn…. In je opnemend, de omgeving; waar jouw oog op valt… Bemoedigd door een simpel woord, op weg geholpen door de ervaring van de ander…Comfortabel richting gegeven door een bepaald thema en creatief verpakt in een bijbehorende omgeving.